Ana içeriğe atla

DASH & LILY -MUTLU YILLAR (NETFLIX DİZİ)

 

Netflix'in tek sezon ve sekiz bölümden oluşan bu dizisi, kitaptan uyarlanma bir romantik komedi. Noel ışıltısını, romantik komedileri sevenlerin  ve küçük mutluluklarla modunu yükseltmek isteyenlerin izlemesi gerek. Zaten en uzun bölümü 27 dakika, zaman ayırması kolay.

Esas kızımız Lily, Noel ruhunu seven, her Noel'i ailesi ile kutlayan, giysilerini kendi diken, farklı bir giyim tarzı olan tuhaf bir kız. Bu Noel'de anne babası ve dedesi farklı şehirlere gittiklerinden kendini kötü hissedince abisi bir oyun önerir. Kırmızı bir deftere ipuçları yazar ve bir kitapçıda kitapların arasına koyar bu defteri. Defterin üzerinde "Cesaretin Var Mı? " yazmaktadır.

Defteri bulan esas oğlanımız Dash ise etrafına duvarlar ören, yalnızlığı seven ve Noel'den nefret eden bir tiptir. Defter ilgisini çeker ve Lily'e meydan okur, ona ipuçları ve görevler verir. Böylece defter aracılığıyla cesaret oyunu oynamaya başlarlar. Birbirlerini tanımamalarına rağmen birbirlerine aşık olurlar. Tabii ki zorluklar da olacaktır.

Holywood'un sahte mutlulukları, sanal mutlu sonları bazen midemi bulandırsa da keyif aldığım zamanlar da oluyor. Dash ve Lily çok sempatik tipler ve oyunlarını izlemek, hayatlarındaki tuhaf tipleri, tuhaf aile üyelerini izlemek güzel. Ben beğendim, izleyin derim :)



Yorumlar

  1. oyy izlerim tabii çok severim böyle şezysileri, cadıları bıraktın herhaldeee :)

    YanıtlaSil
  2. Sıcak çikolata güzel benzetme:) böyle dizileri ara ara izleyince iyi geliyor:)

    YanıtlaSil
  3. blogunu son yazısıma koyduuum :)

    YanıtlaSil
  4. Eğlenceli bir diziymiş. Arada kafayı dinlendirmek için:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder