Ana içeriğe atla

THE ORDER 2. SEZON(NETFLİX DİZİSİ)


Amerikan yapımı büyü dizisi  The Order'ın ikinci sezonunu nihayet izledim ve hayal kırıklığına uğradım. İlk sezonu birbirine düşman olan kurt adamlarla tarikatın, Vade Maceum adı verilen ve elinde bulunduran kişiye sınırsız güç veren kitabı işbirliği içinde yok etmesiyle bitmişti. İkinci sezona tarikatın kurt adam tayfasına unutma tozu üfleyip kimliklerini,amaçlarını unutturması ile başladı. Bir şekilde bunu öğrenen ve yeniden kimliklerine kavuşan kurt adamlarımız tarikattan intikam alayım derken işleri iyice karıştırdılar. Tarikat lideri Vera; bir taraftan şövalyeler (kut adamlar), bir taraftan tarikatta onun yönetimini beğenmeyenlerle uğraşırken karşısına bir de büyünün bir gruba değil de halka ait olduğunu ve halka yayılması için çalışan komünist grupla çatışmaya başladı. Anlayacağınız ikinci sezon bolca mücadele, aksiyonla geçti.



Normalde konu böyle iken bomba bir sezon olması beklenir oysa dizi karakterlerini kim yarattıysa bu sezonda canım karakterleri yok etmişti. Hayranı olduğum güçlü karakterler bu sezonda güçsüz fareler gibilerdi. Şövalyelerin lideri yakışıklı, akıllı, sağduyulu Hamish Duke Vera'ya aşık olup yok hükmünde bir şey olmuştu. Lilith lezbiyen olmuş ve eski savaşma tutkusunu kaybetmişti. Alyssa Drake  o kararlı kız gitmiş, tuhaf, kendine güvensiz biri çıkmıştı ortaya. Bunun yanında ilk sezonun itici kızı Gabrielle bu sezon parlayıp, güçlü karakterlerden biri olarak kendini gösterdi.

Final sahnesinde üçüncü sezon için soru işaretleri ile açık kapı bırakan diziyi sırf merakımdan izleyeceğim. Ah Hamish, lütfen üçüncü sezonda kendin olarak geri dön :(





Yorumlar

  1. Güzel diziydi the order ilk sezona bakmıştım

    YanıtlaSil
  2. hım listeye almıştım ama izlemesem de olur yanii :) büyü merakın devam ediyoooiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konu güzel de karakterler çok iyiydi, zayıflamışlar :)

      Sil
  3. Lilith cehenneme gittiya geri dönüyor mu lütfen söyleeee

    YanıtlaSil

Yorum Gönder